İnci-Der’den öğrenciler yararına kermes

Bitlis’te faaliyet gösteren İnci Hanımlar Derneği, öğrenciler yararına kermes düzenledi. Bir hafta boyunca devam edecek olan kermes sonunda elde edilen tüm gelirler maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yarına kullanılacak.Bitlis Çam Sitesi...

Google Haberlere Abone ol
İnci-Der’den öğrenciler yararına kermes

Bitlis’te faaliyet gösteren İnci Hanımlar Derneği, öğrenciler yararına kermes düzenledi. Bir hafta boyunca devam edecek olan kermes sonunda elde edilen tüm gelirler maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yarına kullanılacak.

Bitlis Çam Sitesi mevkisinde bulunan apartmanda açılan kermeste yöresel ev yemekleri ve çeyiz, gıda ve giyim ürünleri satışa sunuldu. Kermese Bitlisliler yoğun ilgi gösterdi. Kermese katılan vatandaşlar, ev yemekleri ve tatlı çeşitlerinden yiyerek maddi durumu düşük öğrencilere katkıda bulundu.

İnci Hanımlar Derneği Başkanı Aytaç Öndül, elde edilecek gelirlerin öğrenciler yararına kullanılacağını söyledi.

Kermesin bir hafta süreceğini belirten Öndül, "Öğrencilere yardım yapmak isteyip de fırsat bulamayan bütün vatandaşlarımızı kermesimize davet ediyoruz. Yıl içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğe insanlarımızın ilgi göstermesi bizleri çok mutlu ediyor. Kermesimizin gıda bölümünde Bitlis’e has yöresel yemekler, giyim bölümünde ise çocuk ve yetişkinler için giysiler bulunmaktadır. Herkesi bu hizmete ortak olmaya davet ediyoruz." dedi.

Kermese katılan vatandaşlar ise, aldıkları ürünlerle kermese destek oldular. Bu gün açılışı yapılan kermes 11 Mayıs 2014 Pazar gününe kadar devam edecek. CİHAN

Yorumlar