İMO Bursa şubesi seçimi yarın yapılacak

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin (İMO) 13. Olağan Genel Kurulu başladı.

Google Haberlere Abone ol
İMO Bursa şubesi seçimi yarın yapılacak

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin (İMO) 13. Olağan Genel Kurulu başladı. Genel kurulun yarınki bölümünde gerçekleştirilecek seçimlerde İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ile Genel Merkez Delegeleri belirlenecek.

Prof. Dr. Adem Doğangün’ün Divan Başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul’un açılışında konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, “Yeni dönemde görevde kalmamız durumunda, İnşaat Mühendisliği mesleğinin nitelik kaybına uğratılmasına yol açan uygulamaların karşısında, mesleki yeterliliği esas alan yeni bir mühendislik yasasının hazırlanması için çalışacağız” dedi.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ TEKNİK VE ESTETİK AÇIDAN ÇAĞI ANLAMAK ZORUNDALAR

Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri ise, “Bizler İnşaat Mühendisleri olarak hem teknik, hem de estetik açıdan çağı anlamak zorunda olan bir meslek grubunun bireyleriyiz. Hepimiz Bursa’yı ve Türkiye’yi seven insanlarız. Bu sebepten ideolojik ve siyasi düşüncelerimizi bir kenara bırakarak, demokratik bir çatı altında sadece İnşaat Mühendisleri Odası’nın çıkarlarının peşinde koşmalıyız. Seçilecek yönetime şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

İMO Genel Kurulu’na yarın gerçekleştirilecek seçimlerle devam edilecek. CİHAN

Yorumlar