İMATO'da ödüller sahiplerini buldu

Kırklareli Fatih Koleji ve Lüleburgaz Fatih Koleji'nin ortaklaşa düzenlediği Matematik-Türkçe Olimpiyatları (İMATO) ödülleri törenle sahiplerine verildi.

Google Haberlere Abone ol
İMATO'da ödüller sahiplerini buldu

Kırklareli Fatih Koleji ve Lüleburgaz Fatih Koleji'nin ortaklaşa düzenlediği Matematik-Türkçe Olimpiyatları (İMATO) ödülleri törenle sahiplerine verildi. Lüleburgaz Fatih Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen ödül törenine öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan yaklaşık 400 kişi katıldı.

Açılış konuşmasını Lüleburgaz Fatih Koleji Müdürü Salim Kaplanın yaptığı törende heyecanlı anlar yaşandı. 20.başarılı öğrenciden geriye doğru isim okunarak ödüllerin verilmesi öğrenciler ve veliler tarafından heyecana neden oldu.1.olan başarılı öğrencilere altın madalya,400 TL para ve başarı belgesi verildi.2.olan öğrencilere altın madalya 300 TL para ve başarı belgesi verildi. 3. olan öğrencilere de altın madalya 200 TL para ve başarı belgeleri Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak tarafından verildi. Aynı şekilde altın madalya kazanan öğrencilerin öğretmenlerine de 400,300 ve 200 şer TL para ve başarı belgeleri verildi. Okullarına ise LAPTOP bilgisayar, 400 TL para ve başarı belgesi verildi. 4. ile 10. olan öğrencilere ise gümüş madalya 100 TL para ve başarı belgesi verilirken, 11. ve 20. olan öğrencilere bronz madalya, MP4 çalar ve başarı belgeleri verildi.

İMATO ödül törenine, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak,Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD)Başkanı Talat Yılmaz,Kırklar Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Şuayip Beyazıt,Kırklareli Fatih Koleji Müdürü Muharrem Akbulut,Lüleburgaz Fatih Koleji Müdürü Salim Kaplan,okul müdürleri,öğretmen ve çok sayıda veliler katıldı. İMATO sınavında 4.5.6.ve 7.sınıflardan 1.2. ve 3.olarak altın madalya kazanan başarılı öğrencilere ödüllerini Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak verdi. Başkan Halebak,''öğrencileri,velileri ve onları bu başarıya taşıyan öğretmenleri tebrik ederek şöyle konuştu:''Yarınlarımızı bu çocukların eline bıraktığımızda, yarınlarımız çok güzel olacak. Dünyada açlığın sona ermesi, barışın var olması için bu çocuklara ihtiyacımız var, Hepimiz bu çocukların eğitimi için seferber olmalıyız." dedi.

İMATO sınavı il birincisi 6.sınıf öğrencisi Fatma Şevval Göçer oldu. CİHAN

Yorumlar