İMATO şampiyonları ödüllendirildi

Edirne’de ilk defa yapılan İlköğretim Matematik-Türkçe Olimpiyatı şampiyonları ödüllendirildi.

Google Haberlere Abone ol
İMATO şampiyonları ödüllendirildi

Edirne’de ilk defa yapılan İlköğretim Matematik-Türkçe Olimpiyatı şampiyonları ödüllendirildi.
Fatih Serhat Koleji tarafından 1 Mart Cumartesi günü yapılan olimpiyat sınavına özel ve devlet okullarında okuyan öğrenciler katıldı.

Yaklaşık 500 civarında öğrencinin katıldığı sınavın sonuçları açıklandı. Fatih Serhat Koleji ev sahipliğinde yapılan sınava katılan öğrenciler ve olimpiyatların gerçekleşmesinde emeği geçenler için ödül töreni düzenlendi. Margi Otel’de yapılan ödül törenine katılan öğretmen, öğrenci ve veliler konferans salonunu tamamen doldurdu. Törenin açılışında konuşan Edirne Fatih Serhat Koleji Müdürü Nidai Kıraç, Fatih Koleji’nin 30 yıldan bu yana mezun ettiği on binlerce öğrencisi, ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılarla eğitimde her zaman öncü bir rol üstlendiğini söyledi. Olimpiyat kavramını Türkiye’ye kazandıran eğitim kurumu olduklarını anlatan Kıraç, bu organizasyonu Edirne’de yaparak bir ilki gerçekleştirdiklerini vurguladı. Matematik ve Türkçe Olimpiyatı'nda derece elde eden öğrencileri tebrik eden Kıraç, başarının elde etmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti. Açılış konuşmasının ardından Uzman Psikolojik Danışman ve Yazar Hakan Metan, katılımcılara 'Başarıda Ailenin Rolü' konulu seminer verdi. Metan, sunumu ile öğretmenleri, anne ve babaları hem güldürdü hem de düşündürdü.
Programın sonunda ödül törenine geçildi. Öğrencilere ödüllerini Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Özel Öğretim Şube Müdürü İrfan Ballı ve Eğitim Denetmeni İhsan Demirel tarafından verildi.
CİHAN

Yorumlar