İmamoğlu’nun çöpleri Adana’daki entegre katı atık tesislerine taşınacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ilçelere götürmeye başladı. İmamoğlu ilçesine giden Başkan Hüseyin Sözlü, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ile birlikte muhtarların...

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu’nun çöpleri Adana’daki entegre katı atık tesislerine taşınacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ilçelere götürmeye başladı.

İmamoğlu ilçesine giden Başkan Hüseyin Sözlü, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ile birlikte muhtarların sorunlarını dinledi ve çöplüğün kaldırılması için talimat verdi. İmamoğlu’nun Yazıtepe Mahallesi’nde çöplüğün köyün eski merasının içinde yer aldığını belirten Hüseyin Sözlü, “Bu mera hastalık ve mikrop yuvası. Yazın rüzgarın yönüne göre etkisi altındaki köyleri boğuyor. Buradaki çöplüğün belediyecilik disiplini açısından ifade ettiği anlama bakılırsa İmamoğlu eski belediye başkanının seçimi niçin kaybettiği de ortaya çıkıyor. İnşallah biz halkın sağlığını düşünerek bu çöplüğü ortadan kaldıracağız. Şu anda çalışmalarımız başladı. Temizliğe son sürat devam ediyoruz.” dedi. Başkan Hüseyin Sözlü, çöplüğün yaklaşık bin dönüm olduğunu söyleyerek, “Burası yeniden mera olacak ve hayvancılık yapan insanlarımıza hizmet verecek.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan da seçim vaatlerinden en önemlisinin temizlik olduğunu vurguladı. Yazıtepe halkına çöplüğün kaldırılması konusunda söz verdiklerini söyleyen Adamhasan, “Bu çöplük 3 köyümüzü çok rahatsız ediyordu. Sağ olsun Hüseyin Sözlü başkanımız bize destek oldu. 20 yıldır rahatsızlık veren bu çöplük kaldırılıyor. İmamoğlu’nu hep birlikte yaşanır bir yer haline getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarları da eskiden mera olarak kullanılan alanın çöplük olmasıyla şikayetlerin başladığını ve ayrıca sinekten muzdarip olduklarını belirterek, “Başkanımız bizim şikayetlerimize kulak verdi ve bu sorunumuzu çözüyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

CİHAN

Yorumlar