İmamın camide darp ettiği 77 yaşındaki adam hastanelik oldu

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Boğazcumafakılı köyünde M.T. isimli din görevlisi camide cuma namazı sırasında 77 yaşındaki Sabri Yiğit adlı vatandaşı tekme tokat döverek hastanelik etti. Olay sonrası cemaat cuma namazını kılmadan...

Google Haberlere Abone ol
İmamın camide darp ettiği 77 yaşındaki adam hastanelik oldu

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Boğazcumafakılı köyünde M.T. isimli din görevlisi camide cuma namazı sırasında 77 yaşındaki Sabri Yiğit adlı vatandaşı tekme tokat döverek hastanelik etti. Olay sonrası cemaat cuma namazını kılmadan camiden ayrıldı.

Boğazcumafakılı Köyü Camii'nde meydana gelen olayda; cuma namazı sırasında hutbeye çıkan İlçe Müftülüğü kadrosundaki M.T. isimli din görevlisi "Vakit namazlarına zamanında gelmediğim için beni şikayet ediyorlarmış, kimse erkekse ayağa kalksın" dedikten sonra cübbesini çıkararak cemaat içindeki 77 yaşındaki Sabri Yiğit'e saldırdı. Araya giren cemaat yerde kanlar içinde kalan Sabri Yiğit'i Sorgun Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede ayakta tedavi gören Yiğit, "İmam hutbedeydi. 'Beni şikayet ediyorlarmış' diyerek bana bakarak konuştu. Bende 'Seni ben şikayet etmedim' dedim. Bana 'erkeksen dışarıya çık' dediğinde ben de, kendisine, 'Burası cami, meydan yeri değil' diyerek çıkıştım. Bu sırada üzerindeki cübbeyi çıkartarak hutbeden inen imam, beni tekme tokat dövmeye başladı. Görüyorsunuz halimi, elim yüzüm kanlar içinde. Dişlerim kırıldı." diye konuştu.

Yiğit'i hastaneye getiren ve olay anında camide olan Ekrem Kılıç ise imamın kendisini şikayet ettiğini öne sürdüğü Sabri Yiğit'e saldırarak dövdüğünü ve Yiğit'i hastaneye getirdiklerini söyledi. 77 yaşındaki Sabri Yiğit'in oğlu Osman Yiğit de, babasını kanlar içinde görünce çok şaşırdığını belirterek, "77 yaşındaki yaşlı bir adamı o şekilde görmek beni şoke etti. Allah'ın evinde böyle bir olayın yaşanması hiç doğru değil." şeklinde konuştu.

Hastanede tedavi edilen Yiğit'in 2 dişinin kırıldığı ve dudağının yarıldığı öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar