İlteriş futbol turnuvası şampiyonu TML oldu

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın 'İlteriş Futbol Turnuvası' adıyla düzenlediği turnuva final müsabakasıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi (TML) oldu.Final...

Google Haberlere Abone ol
İlteriş futbol turnuvası şampiyonu TML oldu

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın 'İlteriş Futbol Turnuvası' adıyla düzenlediği turnuva final müsabakasıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi (TML) oldu.

Final maçı, Soma’da şehit olan madenciler, Atatürk ve Alparslan Türkeş anısına saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Çekişmeli geçen maçın ilk yarısını Bafra Endüstri Meslek Lisesi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda daha baskılı oynayan Ticaret Meslek Lisesi durumu 2-2’ye getirmeyi başardı ve maç normal süresi 2-2 sona erdi. Penaltı vuruşları sonucunda Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi ipi göğüslemeyi başardı.

Maçtan sonra turnuvada birinci ve ikinci olan takımların oyuncuları ile hocalarına madalya ve katılım belgesi ile dereceye giren takımlara da kupaları verildi.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, ’’Bu tür etkinliklerimiz artarak sürecektir. Turnuvaya katılan tüm takımlara, okullarımıza, idarecilerimize teşekkür ederim.’’ dedi. CİHAN

Yorumlar