İlkom’da yeni ürünler; kalem parfüm ve oto kokusu

İlkom, ürün yelpazesinde bulunan kolonya çeşitleri, ıslak mendil, sıvı sabun, özel logolu tekli mendil, oda parfümü gibi pek çok ürüne, kalem parfüm, özel kutulu ıslak mendil, oto koku ve bakım ürünlerini de ekledi. 1991 yılında kolonya...

Google Haberlere Abone ol
İlkom’da yeni ürünler; kalem parfüm ve oto kokusu

İlkom, ürün yelpazesinde bulunan kolonya çeşitleri, ıslak mendil, sıvı sabun, özel logolu tekli mendil, oda parfümü gibi pek çok ürüne, kalem parfüm, özel kutulu ıslak mendil, oto koku ve bakım ürünlerini de ekledi.

1991 yılında kolonya ile başladıkları üretim faaliyetlerinde dünya trendlerini yakından takip ederek Bursa’da ilkleri hayata geçirdiklerine dikkat çeken İlkom Yönetim Kurulu Başkanı İlker Duran, “Marka sürdürülebilirliğine verdiğimiz önemle hijyen ve kozmetik ürünlerinde çağın gereklerine ayak uydurarak, İlkom ailesine yeni üyeler kazandırmaya özen gösteriyoruz.” dedi. Bursa’da ilk hijyen ıslak mendil tesisini kurduklarını hatırlatan İlker Duran, şöyle konuştu: "Yine Bursa’da bir ilk olan özel logo baskılı kolonyalı hijyen el temizleme mendili tesislerini de kentimize kazandırdık. Büyük bir titizlikle üzerinde durduğumuz AR-GE çalışmaları neticesinde de yeni ürün grupları oluşturarak ürün yelpazemize yeni üyeleri kazandırdık. Her ay milyonlarca İlkom ürünü tüketiciyle buluşuyor. Bilimsel temelde gerçekleştirdiğimiz yenilik çalışmalarının meyvelerini topluyoruz. İlkom markamız ile her geçen gün üzerine koyarak pazardaki payımızı emin adımlarla büyütüyoruz."

KALEM PARFÜM VE OTO GRUBU

Lansman toplantısında İlkom ürün yelpazesinin en yeni üyelerini de tanıtan İlker Duran, "İlkom olarak ürün yelpazemize eklediğimiz kalem parfüm çeşitlerinin yanı sıra AR-Ge ve ÜR-GE çalışmalarına verdiğimiz önemle son dönemde oto bakımını mercek altına alarak innovatif çözümler geliştirdik. Bu kapsamda oto sprey cila, oto lastik ve tampon parlatıcı, oto jant temizleyici, oto motor temizleyici, oto temizlik havlusu ve askılı dekoratif oto kokusu ile ürün gamımızı geliştirdik." diye konuştu.

Yeni ürün gruplarının diğer ürünler gibi market raflarında yerini alacağını belirten Duran, hazırladıkları özel stantlarla benzin istasyonlarına da ağırlık verdiklerinin altını çizdi. Tüketiciye birçok noktadan ulaşabildiklerini ifade eden İlker Duran, üretim sürecinde kalite ve hijyenden taviz vermediklerini ifade etti.

DURAN: SEKTÖRÜN ÖNEMLİ AKTÖRLERİ ARASINDA YERİMİZİ ALMAYA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

İlker Duran, üretimde ana prensiplerinin kalite ve hijyen olduğuna vurgu yaparak, şöyle devam etti: "Bu anlayış ile İlkom markası olarak 2010 yılında Tüketici Akademisi tarafından gerçekleştirilen 23. Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde Tüketici Kalite Ödülü’ne layık görüldük. Üretim tesislerimiz Sağlık Bakanlığı’nın standartlarına uygun bir şekilde hijyenik ortamda faaliyetlerine devam etmekte. Ayrıca markamızın 20. yılı olan 2011 yılında da Bursa’da sektörümüzde bir ilki gerçekleştirerek uluslararası geçerliliği olan ISO9001: 2008 Kalite Belgesi’ni alan ilk firma olduk. Kolonya üretimi ile başladığımız üretim faaliyetimizde ürün yelpazemizi ıslak havlu, özel logo baskılı ıslak mendil, el jelleri, sıvı el sabunları, makyaj temizleme mendilleri, anti bakteriyel mendiller, kalem parfüm, tıraş kolonyası, hasta bakım ürünleri ile kişisel hijyen ve temizliğe önem verdik. Bununla yetinmeyip ayrıca oto bakımları ve oda parfümleriyle ürün yelpazemizi zenginleştirerek kalitemizle sektörün önemli aktörleri arasında yerimizi almaya emin adımlarla ilerliyoruz."

İlkom’un kendi markası olan ürünlerin yanı sıra ulusal ve uluslararası markalar adına da üretim gerçekleştirdiklerinin altını çizen İlker Duran, "Private label ürünler noktasında yerel, ulusal ve uluslararası birçok markaya çözüm ortağı olduk. Son yıllarda üretim tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz kapasite artırımları neticesinde İlkom ürün gamı içerisinde bulunan ürünlerimizin yanında talepler doğrultusunda kurumlara ve markalara özel üretim de gerçekleştirebiliyoruz." şeklinde konuştu.

Uluslararası perakende devi Metro Grossmarket, Özdilek, Minteks gibi markalara çözüm ortağı olduklarını kaydeden Duran, Türkiye’nin her noktasından gelecek taleplere de açık olduklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar