İlkokul Tuvaletinde Dehşet

Aydın'daki bir ilkokulda, tuvalete giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki R.K.K., okulun özel sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki U.K. tarafından boğulmak istendi.

Google Haberlere Abone ol
İlkokul Tuvaletinde Dehşet

Aydın'daki bir ilkokulda, ders saatinde izin isteyerek tuvalete giden birinci derslik öğrencisi 7 yaşındaki R.K.K., iddiaya göre, okulun hususi sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki U.K.'nın saldırısına uğradı. İple boğulmaya çalışıldığı belirtilen R.K.K.'yı, öğretmeni kurtardı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, müfettiş görevlendirdiğini, ihmal izlenimi bulunan vakada sorumluların cezalandırılacağını söyledi.

TUVALETTE SALDIRIYA UĞRADI

Olay, dün saat 11.40 sıralarında, Efeler Güzelhisar İlkokulu'nda meydana geldi. Okulda 1/A sınıfı öğrencisi R.K.K., ders saati esnasında hela gereksinimi için derslik öğretmeni Nurhayat Nayırlı'dan izin istedi. Yalnız başına girdiği tuvaletten çıkmak üzereyken, iddiaya göre, hususi sınıfta eğitim gören zeka geriliği bulunan U.K.'nın saldırısına uğradı.

SİFONUN İPİYLE BOĞMAK İSTEDİ

U.K., tuvaletin sifonundan söküldüğü belirtilen 40 santim uzunluğunda kırmızı renkli ipi R.K.K.'nın ardından boynuna dolayarak sıkmaya başladı. R.K.K., çırpınmaya başlayınca U.K. bu sefer de R.K.K.'nın elini ısırdı. Bu sırada gene izinle tuvalete gelen öğrencilerden M.A.İ., hela kabininde yaşanan korku dolu o anlara Şahit oldu. M.A.İ., zaman kaybetmeden öğretmenine koşup haberdar etti.

ÖĞRETMENİ KURTARDI

Koşarak tuvalete gelen muallim Nayırlı, R.K.K.'yı, U.K.'nın elinden kurtardı. Olayın peşinden U.K. tuvaletten koşarak kaçtı. Bir zaman sonra hususi eğitim öğretmeni Dilek Erdinç ile müşterek rehberlik servisine gelen U.K.'nın 'Ben yaptım. Bir daha yapmayacağım' dediği öğrenildi.

ÇOCUĞUN ANNESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Konudan haberdar olunca okula gelen R.K.K.'nın annesi, oğlunu hastaneye götürdü. Oğlu için boğazındaki ve elindeki yaralar sebebi ile darp raporu saha kadının, savcılığa giderek okul yönetimi ve öğretmenden şikayetçi oldu.

'İLK İZLENİMİM BİR İHMAL GİBİ'

Müfettiş görevlendirdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 'Olayı en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğiz. İlk izlenimim bir ihmal gibi. hususi eğitim sınıfındaki çocuklarımız tuvalete giderken muallim eşliğinde gitmeli. Fakat burada çocuğumuz başında öğretmeni olmaksızın tuvalete gönderilmiş. Olayda ihmalleri olanlar tam olarak cezalandırılacak' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar