İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, mahalle halkıyla buluştu

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kazım Karabekir Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, mahalle halkıyla buluştu

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kazım Karabekir Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle halkının ve esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Demirtaş, görev yaptığı zaman dilimi içinde ilçeyi halkın yararına kullanılacak hizmetlerle taçlandırdıklarını söyledi.

Asarcık Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde düzenlenen sohbet programına katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hayata geçirdikleri projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Halk Ekmek, Çorba Ekmek, Askıda Ekmek, Hilal Kart, Çöpler Altın Oluyor, Çöpünüz Altın Oluyor, Engeller Ortadan Kalkıyor, Atık Yağların Geri Kazanımı, Yeraltı Konteyneri, 23 Nisan Çocuk Trafik Eğitim Parkı gibi projeleri anlatan Başkan Demirtaş, şehrin geleceğine göre hizmetlerin düşünülerek planlandığının altını çizdi.

"ÜLKE GENELİNDEKİ HİZMETLER MAKYAJDAN ÖTE GİTMİYOR"

Ülke genelinde yapılan hizmetlerin makyajdan öte gitmediğini kaydeden Demirtaş, belediyelerin hizmet yapması için vatandaşlardan alınan emlak, reklam gibi vergilerin yap-boz, aç-kapa mantığından öte gitmediğini, Avrupa'da yaygın olarak uygulanan yer altı box sisteminin Türkiye'de de faaliyete girmesi gerektiğini söyledi. Avrupa ülkelerinin asfaltta box sistemini uyguladığını ve altyapılarının da çok sağlam olduğunu dile getiren Başkan Demirtaş, "Box sistemi elektrik, doğalgaz, su gibi çalışmalar için asfalt yüzeyine dokunmadan yer altına inilerek yapılan bir sistem. Biz de ise durum tam tersi. Yeni döktüğümüz asfaltlar 2 gün sonra tekrar eşilerek tahribata uğruyor. Bunun önüne geçilmesi gerekir." dedi.

"HALKIMIZIN SAĞ DUYUSUNA GÜVENİYORUM"

Belediye başkanlığına tekrar aday olma sürecinde ince eleyip sık dokuduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti: "Başkanlığı makam hırsı, koltuk sevdası olarak hiçbir zaman görmedim. Bu zamana kadar yapamayacağım bir şey için kimseye umut ve vaat vermedim. Belediye başkanlığı benim için hayırlısı ise Allah bana nasip etsin. Allah bize nasip edecekse, bir şekilde eder. İnsan seçim kaybedince üzülür, ben üzülmem. Görevde kaldığım sürece başımı eğecek hiçbir yanlış işim olmadı. Neyin ne olduğunu, ne olmadığını iyi bilen bir halkımız var. Ben halkımızın sağduyusuna her zaman güveniyorum. Halkımız İlkadım için en iyi değerlendirmeyi yapacaktır."

Programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Asarcık Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Çevrim, MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek katıldı. CİHAN

Yorumlar