İlk teravih namazında eller semaya birlik ve kardeşlik için açıldı

Ramazan’ın ilk teravi namazında Ankaralılar, camileri doldurdu. Ankara’nın manevi önderlerinden olan Hacı Bayram Veli Camii ve Türbesine gelen vatandaşlar Ramazan’ı karşılamanın mutluluğunu yaşadı. Semaya açılan eller ülkenin birlik...

Google Haberlere Abone ol
İlk teravih namazında eller semaya birlik ve kardeşlik için açıldı

Ramazan’ın ilk teravi namazında Ankaralılar, camileri doldurdu. Ankara’nın manevi önderlerinden olan Hacı Bayram Veli Camii ve Türbesine gelen vatandaşlar Ramazan’ı karşılamanın mutluluğunu yaşadı. Semaya açılan eller ülkenin birlik ve kardeşliği için dua edildi.

Ramazan’ı ilk teravi namazı ile karşılamak isteyen vatandaşlar Ankara’da Hacı Bayram Veli Camii’ne geldi. Hacı Bayram Veli Hazretlerinin türbesini ziyaret eden vatandaşlar burada dualarını ettikten sonra ilk teravi namazı için camiye geldi. Altındağ Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından verilen vaazda Ramazan ayının bereketi ve faziletleri anlatıldı.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yılın Ramazan ayı teması olan ‘Hiç kimse kimsesiz kalmasın’ konusu cemaate anlatıldı. Verilen vaazda ayrıca Müslüman aleminin birlik ve beraberlik içerisinde olması temenni edildi.

CİHAN

Yorumlar