İlk eşini öldüren koca, 5'inci eşini baltayla yaraladı

İzmit'te, ilk eşini öldürdüğü için 16 yıl hapis yatan Abdulhadi H. (64), 5'nci eşini de baltayla yaraladı. Kendisinden 37 yaş küçük, 3 çocuğunun annesi 27 yaşındaki Ayşe H.'yi baltayla yaralayan koca, kayıplara karıştı. Olay, dün...

Google Haberlere Abone ol
İlk eşini öldüren koca, 5'inci eşini baltayla yaraladı

İzmit'te, ilk eşini öldürdüğü için 16 yıl hapis yatan Abdulhadi H. (64), 5'nci eşini de baltayla yaraladı. Kendisinden 37 yaş küçük, 3 çocuğunun annesi 27 yaşındaki Ayşe H.'yi baltayla yaralayan koca, kayıplara karıştı.

Olay, dün gece Akmeşe Mecidiye köyünde meydana geldi. Abdülhadi H., iddiaya göre, daha önce de şiddet uyguladığı eşiyle kıskançlık yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli koca eline geçirdiği baltayla eşine saldırdı. Balta darbeleriyle yaralanan Ayşe H.'yi yerde hareketsiz gören Abdulhadi H. evden çıkarak ortadan kayboldu.

Bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ayşe Ş. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe H.'nin vücudunun birçok yerinde kırık ve kesik olduğu kaydedildi.

Öte yandan, Abdülhadi H.'nin yıllar önce ilk eşini de bir kıskançlık krizi sonucu öldürdüğü, 16 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar