İlk 500'de derece yapan Burdurlu öğrenciler Körfez'den

LYS Sonuçlarına göre Burdur'da ilk kez 10 öğrenci farklı puan türlerinde ilk 500 derecesi yaptı. Körfez Dershanesi öğrencisi olan 10 öğrenci elde ettikleri derece ile hem ailelerini, hem de Burdurluları sevindirdi.Elde edilen başarılarla ilgili,...

Google Haberlere Abone ol
İlk 500'de derece yapan Burdurlu öğrenciler Körfez'den

LYS Sonuçlarına göre Burdur'da ilk kez 10 öğrenci farklı puan türlerinde ilk 500 derecesi yaptı. Körfez Dershanesi öğrencisi olan 10 öğrenci elde ettikleri derece ile hem ailelerini, hem de Burdurluları sevindirdi.

Elde edilen başarılarla ilgili, Burdur Merkez Körfez Dershanesi'nde bir program düzenlendi. Programa Körfez Dershanesi Eğitim Koordinatörü Mehmet Yıldırım, ÖDG (Özel Derece Gurubu) Sorumlusu Kenan Danış ve LYS'de Türkiye 77.si ve Burdur birincisi olan Fatih Özkan ve gazeteciler katıldı. LYS Türkiye ve Burdur Birincisi olan Fatih Özkan'a, Körfez Dershanesi Eğitim Koordinatörü Mehmet Yıldırım tarafından altın ve plaket verildi.

22 yıldır eğitim veren Körfez Dershaneleri'nin bir çok başarıya imza attığını belirten eğitimci Yıldırım, "Gerçek başarı devamlı olandır. Kurumumuz eğitimdeki başarılarında Burdur'a birçok ilkler yaşattı. Bunlardan bir tanesi de ilk 500 derecesine 10 öğrenciyi yerleştirebilmekti. Hamdolsun bu başarı geldi. Ayrıca bireysel başarıdan çok daha önemli olan kitlesel başarıda da öğrencilerimiz üç alanda (Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık) da Burdur birincilikleri elde etti. Başarıda en büyük pay sahibi öğrencimize, emeği geçen dershane öğretmenlerine, okulu ve ailesine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Şampiyon Öğrenci Fatih Özkan, kanser gibi kronik hastalıkların tedavisine katkı sağlamak için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde okumak istediğini kaydedip başarısının sırrını, yorgun bile olsa derse konsantre olup öğretmenleri dinlemeye bağladı.

Dershane ÖDG Sorumlusu Kenan Danış ise öğrencilerin bundan sonra yapmaları gereken en önemli işin, doğru tercih olacağını bu konuda da öğrencilere dershane olarak "Tercih Robotu" ile yardımcı olacaklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar