İlhan Cihaner yine duruşmaya getirilemedi

Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, emekli Orgeneral Saldıray Berk ve 3 MİT mensubunun da bulunduğu 11 sanığın 'terör örgütü üyeliği' suçundan yargılanmalarına, Yargıtay 11.

Google Haberlere Abone ol
İlhan Cihaner yine duruşmaya getirilemedi

Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, emekli Orgeneral Saldıray Berk ve 3 MİT mensubunun da bulunduğu 11 sanığın 'terör örgütü üyeliği' suçundan yargılanmalarına, Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde devam edildi. Daire duruşmaya zorla getirilmesine karar veren Cihaner’in yine zorla getirilmesine karar verdi.

Duruşmaya bazı sanıklar ve sanık avukatları katıldı. Daha önce Cihaner’in zorla getirilmesine karar veren mahkeme Emniyet genel Müdürlüğü’nden Cihaner’in niye getirilmediğine dair yazı istemişti. Emniyet zorla getirilme yazısına cevap vermediği mahkeme heyeti tarafından bildirildi. Mahkemeye ayrıca İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sanık Ersin Ergut’a ait bazı ajanda ve not defterleri mahkemeye ulaştı.

Ara kararında Cihaner’in tekrar zorla getirilmesi için müzekkere yazılmasına karar veren mahkeme, sanık Ersin Ergut’a ait eşyaların incelenmesi ve diğer taleplerin görüşülmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. CİHAN

Yorumlar