İlginç trafik kazaları mobesede

Adana'da bazen dikkatsizlik bazen ise aşırı hız ve kurallara uyulmayışından yaşanan trafik kazaları mobese kameralarına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
İlginç trafik kazaları mobesede

Adana'da bazen dikkatsizlik bazen ise aşırı hız ve kurallara uyulmayışından yaşanan trafik kazaları mobese kameralarına yansıdı. Bir görüntüde, bir minibüs sürücüsüne sinirlenen yaya arkasından bağırdığı sırada başka bir minibüsün çarpması sonucu yaralanıyor. Mobese görüntülerinde ilginç 9 kaza yer alıyor. İlk görüntüde yolun karşısına geçmeye çalışan otomobile başka bir otomobil çarpıyor. Motosikletli sürücüye ise arkadan kendisini fark etmeyen bir otomobil hızla çarpıyor. Sürücü yerde yuvarlanırken yardımına çevredekiler koşuyor. Başka bir kazada hatalı sollamadan dolayı kontrolden çıkan otomobilin orta refüjdeki direğe çarptığı görülüyor. Kavşaktan karşıya geçecek başka sürücü ise dikkatsizliğinin kurbanı oluyor. Diğer kazada, bir otomobil arkadan darbe alınca adeta hurdaya dönüyor. Hızdan dolayı ise kontrolden çıkan otomobil önce refüje çarpıyor ardından duruyor.

Küçük saat civarında yaşanan bir trafik kazası ise görenleri hayret ettiriyor. Yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi, kendisini fark etmeyen minibüs sürücüsüne bağırıyor. Ardından ise başka bir minibüsün çarpması sonucu yaralanıyor. Yetkililer, yaşanan trafik kazalarında ölüm olay yaşanmadığını bildirdi.

CİHAN

Yorumlar