İletişim öğrencileri popart çalışmalarını sergiledi

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi Radyo Sinema Televizyon, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri İleri Fotoğrafçılık dersi kapsamında popart sergisi açtı.

Google Haberlere Abone ol
İletişim öğrencileri popart çalışmalarını sergiledi

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi Radyo Sinema Televizyon, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri İleri Fotoğrafçılık dersi kapsamında popart sergisi açtı. Serginin açılışını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz yaptı.

Sergi Koordinatörü Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 2. sınıf öğrencisi Fatma Yağanoğlu, popart çalışmalarından oluşan sergi ile ilgili şunları dile getirdi: “Sergimiz popart çalışmalarından oluşuyor. İleri fotoğrafçılık dersi kapsamında hazırladık. Popart biraz popüler sanat oluyor. Günümüzde kitlesellik ve hızın başlama noktası diyebiliriz. O zamanlar tüketimi artırmak için; reklam afişleri, görsel etkinlikler hep popart şeklinde yapılmış. Yaklaşık 50 arkadaşımızın çalışması bulunuyor. Herkes 15 dakikalığına ünlü olacak diye meşhur bir söz var. Bizde şuanda ünlü olduk. Buda bunu tasdikler nitelikte.”

Sergi sonunda Dekan Prof. Dr. Uğur Yavuz ile akademisyenler çalışmayı yapan öğrencileri tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar