İlçe Müftüsü Polat'a veda yemeği verildi

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat’ın emekli olması nedeniyle veda yemeği verildi. 45 yıldır devlet memuru olarak görev yapan Polat, Türkoğlu İlçe Müftülüğünde görevini sonlandırdı. İlçe Kaymakamı...

Google Haberlere Abone ol
İlçe Müftüsü Polat'a veda yemeği verildi

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat’ın emekli olması nedeniyle veda yemeği verildi. 45 yıldır devlet memuru olarak görev yapan Polat, Türkoğlu İlçe Müftülüğünde görevini sonlandırdı.

İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, yemekte yaptığı konuşmada toplumun aydınlatılmasında din görevlilerine büyük yük iş düştüğünü belirtip, "Din hizmetini ifa etmek kutsal bir şey ve zor bir şey bunun bilincinde olmak daha ayrı sorumluluk getiriyor. Halka din kardeşliği, ümmet kardeşliği yaymak görevli olan sizler kendi kardeşlerinize başka türlü bakarsanız gıybetle ayrışmayla bakarsanız hor görürseniz, hoş görmezseniz hiçbir yere varamazsınız o zaman ilçemizin gelişmesi için hep birlikte çalışacağız inşallah. Müftümüze görevinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Müftüsü Polat da yaptığı veda konuşmasında her şeyin bir sonu olduğu gerçeğine atıfta bulunarak, "Gençlik gidiyor, güzellik gidiyor, güç kuvvet gidiyor, güç kuvvetin bitmesiyle mesleki hayatta bitiyor, zenginlikte bitiyor görevde bitiyor. Rabbim ülkemize birlik beraberlik içerisinde huzurlu bereketli bir ömür hayatı nasip etsin." diyerek yemeğe katılanlardan helallik isteyip katılanlara teşekkür etti.

Programa İlçe Kaymakam Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Jandarma Komutanı Ahmet Ziya Çelik Cumhuriyet Savcısı Fatih Adıgüzel, Emniyet Amiri Mustafa Kara, daire amirleri, sivil toplum temsilcileri ve din görevlileri katıldı.

Verilen yemeğin ardından İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat katılanlara teşekkür etti. Emekliliğe ayrılan İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat’a İlçe Kaymakamı Serdar Kartal ve Belediye Başkanı Osman Okumuş plaket ve hediyeler verdi. Daha sonra müftülük personeli hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar