İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdağ: Eğitim başarı seviyesi yükselecek

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdağ, eğitim başarı seviyesini daha üst seviyelere çıkaracaklarına inandıklarını belirterek, bu işin bir ekip işi olduğunu idareci ve personellerinde aynı gayreti göstermelerini beklediğini...

Google Haberlere Abone ol
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdağ: Eğitim başarı seviyesi yükselecek

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdağ, eğitim başarı seviyesini daha üst seviyelere çıkaracaklarına inandıklarını belirterek, bu işin bir ekip işi olduğunu idareci ve personellerinde aynı gayreti göstermelerini beklediğini söyledi.

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, başkanlığında müdürler toplantısı yapıldı.

İlçe Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, Şube Müdürü Nazan Tok, Okul ve Kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Mehmet Bozdağ, daha önce de Boğazlıyan'da görev yaptığını hatırlatarak, ilçenin eğitim durumunu ve sorunlarını bildiğini eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için herkesin gayretili bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini layıkı ile yerine getirmeye gayret göstereceğine ve ilçenin eğitim seviyesini daha üst seviyelere çıkaracaklarına inandığını söyleyen Bozdağ, bu işin bir ekip işi olduğunun farkında olarak gerek daire içi gerekse okul ve kurumlarda görev yapan idareci ve personelin aynı gayreti göstermelerini beklediğini vurguladı.

İlçenin eğitim durumunun masaya yatırıldığı toplantıda, yıl sonu iş ve işlemleri, 2014-2015 eğitim öğretim yılının planlanması, bir üst eğitime geçiş tercih ve yerleştirme işlemleri, taşımalı eğitim, tatil süresince yapılacak eğitici, sosyal ve kültürel faaliyetler konuları görüşüldü. CİHAN

Yorumlar