İlçe Emniyet Müdürlüğünde huzur toplantısı yapıldı

Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, mahalle muhtarları ile huzur huzur toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
İlçe Emniyet Müdürlüğünde huzur toplantısı yapıldı

Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, mahalle muhtarları ile huzur huzur toplantısı düzenledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantı sonrası Emniyet Müdürü Erdal Tepe yaptığı açıklamada, Yerköy’ün huzur ve güveninin sağlanması noktasında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. Tepe, "İlçemizde meydana gelebilecek olaylara karşı alınması gereken önlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla muhtarlarımızla bir araya geldik. Düzenlenen huzur toplantısında mahallenin huzur ve sükununu bozan şahısların bildirilmesi, mahallelerde ve okul yakınlarında uyuşturucu madde satışı ve kullanımı, okul yakınlarında trafik akışını engelleyerek okul geçitlerini zorlaştıran ağır vasıtaların başka yerlere park edilmesi gibi konuları görüştük." dedi.

Yerköy Emniyet Müdürlüğü olarak ilçenin asayiş ve güvenliği için vatandaşlar ile her zaman birlikte çalışacaklarını ifade eden Tepe, "Mahalle muhtarlarımız, vatandaşlarımızın temsilcisidir. O nedenle bu tür toplantılar düzenleyerek vatandaşlarımızın bilgilendirilmesini, suç ve suç unsurları ile birlikte mücadele etmeyi amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızdan kendi can ve mal güvenliği için evlerinin etrafında, mahallelerinde şüphelendikleri kişileri gördüklerinde 'Alo 155 Polis İmdat'ı arayarak ihbarda bulunmalarını istiyoruz." diye konuştu.

Toplantının ardından İlçe Emniyet Müdürü Tepe, Ayanoğlu mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Parkı ve Namık Kemal İlköğretim Okulu yanındaki yaya geçidi ve park yerlerini kontrol ederek park ihlali yapan sürücülerin uyarılmasını istedi. CİHAN

Yorumlar