İl Özel İdaresi personeline NETCAD sertifikası

Osmaniye İl Özel İdaresi Personellerine NETCAD sertifikası verildi.Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOĞAKA) 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında İl Özel İdaresi tarafından yapılan proje başvuruyu kabul etmesi sonucu hayata geçirilen...

Google Haberlere Abone ol
İl Özel İdaresi personeline NETCAD sertifikası

Osmaniye İl Özel İdaresi Personellerine NETCAD sertifikası verildi.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOĞAKA) 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında İl Özel İdaresi tarafından yapılan proje başvuruyu kabul etmesi sonucu hayata geçirilen NETCAD eğitim programını tamamlandı. Programa katılan İl Özel İdaresi personellerine sertifikaları Vali Dr. Mehmet Oduncu tarafından verildi.

İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine; Vali Dr. Mehmet Oduncu'nun yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, DOĞAKA Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Genel Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu katıldı.

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdullah Çolak eğitim hakkında bilgi vererek, “İlgili danışmanlık firması tarafından düzenlenen ve İl Özel İdaresi teknik hizmetler sınıfına dahil toplam 30 personelimizin katıldığı eğitim programı, 7-25 Nisan 2014 tarihleri arasında hafta içi 5 gün olmak üzere 09.00 ile 17.00 saatleri arasında icra edilmiş ve başarılı olan 23 personelimiz sertifika almaya hak kazanmıştır. Sertifika alan personelimizin çalışmaları ile İl Özel İdaremizce yerine getirilen haritalandırma, altyapı tesisleri, coğrafi bilgilendirme ve envanter oluşturabilme hizmetleri daha hızlı, daha verimli ve daha sağlıklı bir şekilde yapılacak ve hizmette kalite artışı sağlanacaktır.” dedi.

Konuşmanın ardından NETCAD Eğitmeni Burak Özdemir NETCAD hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Sertifika töreninde konuşan Vali Dr. Mehmet Oduncu ise Kamu Kurumlarında hizmet içi eğitimin fevkalade önemli olduğunu ifade ederek, “Öncelikle aldığınız eğitimde başarı göstererek bu sertifikaları almaya hak kazandığınız için sizleri tebrik ediyorum. Kamu kurumlarımızda hizmet içi eğitim fevkalade önemli. Bu nedenle bu eğitimleri ihtiyaç olan her alanda belli bir program çerçevesinde devam ettirmemiz gerektiğine inanıyorum.” dedi.

Alınan NETCAD eğitiminin verimli olabilmesi için öncelikle verilerin güncel olması gerektiğini belirten Vali Oduncu, “Güncel olarak girilmiş verilerin doğru şekilde kullanılması lazım. Sizlerin burada aldığınız eğitim büyük oranda bunu sağlayacaktır. Dolayısıyla burada iş sizlere düşüyor. Bilgilerinizi güncel tutar ve programı en iyi şekilde kullanırsanız güzel sonuçlar elde ederiz.” diye konuştu.

Vali Oduncu'nun konuşmasının ardından, sertifika almaya hak kazanan İl Özel İdaresi personeline sertifikaları, Vali Oduncu ve protokol mensupları tarafından verildi. CİHAN

Yorumlar