İl Milli Eğitim Müdürü, Aktif Eğitim-Sen’i ziyaret etti

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Yavuz, iade-i ziyaret kapsamında Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.    Yapılan iade-i...

Google Haberlere Abone ol
İl Milli Eğitim Müdürü, Aktif Eğitim-Sen’i ziyaret etti

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Yavuz, iade-i ziyaret kapsamında Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

    Yapılan iade-i ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, "Eğitim sendikaları, eğitimin niteliğini artırma noktasında işbirliği yapacağımız, sivil toplum kuruluşları olan paydaşlarımızdır, eğitimde işbirliğini artıracağız ve kendilerinden yararlanacağız. Geleceğimiz olan sevgili çocuklarımıza daha iyi bir eğitim verebilmek için, karşılıklı diyalog ve dayanışmanın artırılması gerektiğine inanıyoruz. Objektif ve bilimsel kriterlere bağlı performans ölçütlerinin olduğu, kamuda personel çalıştırılması ile ilgili ciddi bir yasal düzenleme getirilmelidir." dedi.

    Ziyarette ayrıca, okullardaki norm kadro sorunları, personel istihdamı, velilerin ve öğrencilerin okullardan beklentileri gibi konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni açılan hizmet binasını misafirlerine tek tek gezdiren Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ise "Yeni nesil sendikacılık sloganıyla çıktığımız bu yolda üyelerimize kendilerine ne kadar değer verdiğimizi oluşturduğumuz hizmet binasıyla göstermiş olduk. Tüm meslektaşlarımızın gelip rahatlıkla vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturduk. Hizmet binamızın kurdelesini diğer sendika yöneticileriyle birlikte kestik, üyemiz olsun olmasın tüm eğitim çalışanları bir araya gelip eğitim sorunlarını tartışabilecekler." diye konuştu.

    Ziyaretten duydukları memnuniyeti kaydeden Zor, eğitimle ilgili görüş ve önerilerini birebir iletme fırsatı buldukları için, Milli Eğitim Müdürü Girgin’e teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin’de Sefa Zor ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak sendikadan ayrıldı. CİHAN

Yorumlar