İl idare şube başkanları toplantısı yapıldı

2014 yılının ilk dönem İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Azizoğlu başkanlığından Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
İl idare şube başkanları toplantısı yapıldı

2014 yılının ilk dönem İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Azizoğlu başkanlığından Valilik toplantı salonunda yapıldı. İlin genel gündem maddeleri ve durum değerlendirmesinin yapıldığı, kamu yatırımları, faaliyet ve yatırım programları ile çeşitli gündem maddelerinin ele alındığı toplantıya Vali Azizoğlu, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, Jandarma Komutanı Şefaattin Serten ile kurum amirleri katıldı.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler hakkında kurumların üzerine düşen bütün sorumlulukları hızlı ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmelerini isteyen Vali Azizoğlu, “Önümüzde bir yerel seçim var. İlimizin ve ülkemizin bu seçimleri huzurlu bir ortamda geçirmesini temenni ediyorum. Kamu görevlileri olarak bizim görevlerimiz, bu seçim döneminde Yüksek Seçim Kurulu’nun, İl ve İlçe Seçim Kurullarının kararlarına uygun olarak hareket etmek ve onların bizim kurumlarımıza verecekleri görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmektir. Seçimin huzur ve güven içerisinde teminini sağlamak için üzerine görev düşen herkes bu anlamda duyarlı olmalıdır. Bu nedenle seçim kurullarından kurumlarımıza gelen talepler hiçbir şekilde gecikmeden, bir aksaklığa meyil verilmeden yerine getirilmelidir. Bu bizler için yasal ve anayasal sorumluluktur. Bunun gereğini yapmakla mükellefiz” diye konuştu.

Ardahan’da kamu kurumlarının bir birleriyle olan ilişkilerinde sorun yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Vali Azizoğlu, hizmet binası yetersiz olan kurumlara yeni bina yapılması için çalışmalarının sürdüğünü ve bu çalışmalar sonucunda bazı kurumların hizmet binasının yatırım programına alındığını bildirdi. Vali Azizoğlu şunları söyledi; “Kurumlar arasında ki ilişkilerde bugüne dek herhangi bir sıkıntı görmedim. Güzel bir uyum ve anlayış içerisinde işler yürümektedir. Bazı kurumlarımızın hizmet binasına ihtiyaç var. Bu kurumlarımızın hizmet binalarını yaparak ilimize kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. İlimizin önemli derecede ihtiyacı olan bir kültür merkezi yapılmasıyla ilgili de çalışma başlattık. Onu da 2014 yatırım programına aldırdık. Arsalarını temin ettiğimiz anda bu binalarımızı da kısa süre içerisinde ilimize kazandırmış olacağız. Bunların yanı sıra sağlık çalışanlarımız için 18 kişilik lojman projesi de yatırım programına alındı. Havaalanı konusu da bizim için çok önemlidir ve çalışmalarımız devam ediyor. Temenni ediyorum ki, havaalanı projemiz de yakın zamanda programa alınacak ve Ardahan havaalanına kavuşacak.” CİHAN

Yorumlar