İl Genel Meclisi Başkanı Kara görevi devraldı

Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçilen MHP’li Nuh Kara görevi devraldı.Osmaniye Belediyesi Meclis Üyesi seçilen eski İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar’dan görevini devralan Nuh Kara, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Acar’a teşek.

Google Haberlere Abone ol
İl Genel Meclisi Başkanı Kara görevi devraldı

Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçilen MHP’li Nuh Kara görevi devraldı.

Osmaniye Belediyesi Meclis Üyesi seçilen eski İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar’dan görevini devralan Nuh Kara, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Acar’a teşekkür etti.

Seçilenlerin, halka hizmet etmek için çaba harcaması gerektiğini belirten Kara, “Bizler bu işi, bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Genç kardeşim Selçuk Acar ve meclis üyeleri bu bayrağı gerçekten oldukça yüksek noktalara taşıdı.” dedi.

Hizmet yarışını daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını belirten MHP’li Nuh Kara ise “Bizler de arkadaşlarımızla bu bayrağı alıp daha yüksek noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız. İnşallah görev süremiz boyunca kalıcı ve güzel hizmetler yapmak bizlere de nasip olur." diye konuştu.

MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Gardaş da birer konuşma yaparak İl Genel Meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar