'İktidarlara göre konum alan bir zihniyetle hak mücadelesi mümkün değildir'

Yozgat’ın Sarıkaya Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Bayram Höke, iktidarlara göre konum alan bir zihniyetle hak mücadelesinin mümkün olmadığını söyledi.Türk Eğitim Sen Sarıkaya İlçe Temsilciliği üyeleri ile yemekte bir araya geldi....

Google Haberlere Abone ol
'İktidarlara göre konum alan bir zihniyetle hak mücadelesi mümkün değildir'

Yozgat’ın Sarıkaya Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Bayram Höke, iktidarlara göre konum alan bir zihniyetle hak mücadelesinin mümkün olmadığını söyledi.

Türk Eğitim Sen Sarıkaya İlçe Temsilciliği üyeleri ile yemekte bir araya geldi. Mehmetoğulları Otelde düzenlenen yemeğe Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Bayram Höke, ilçe milli eğitim müdürlüğü şube müdürleri ve eğitimciler katıldı. Sendika Temsilcisi Bayram Höke, yemek sonrası yaptığı konuşmada yıl sonu dolayısıyla üyelere ve tüm eğitimcilere yönelik böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

"İktidarlara göre konum alan bir zihniyetle hak mücadelesi mümkün değildir." diyen Höke, "Doğrularınız gelen iktidara göre değişiyorsa, hakkı tutup kaldıramazsınız." dedi. Höke, şunları söyledi: "Buradan bizim üyemiz olsun, olmasın bütün eğitim çalışanlarına sesleniyorum: Bunların gerçek işi sendikacılık değildir, bunlar kendilerinden başkasını düşünebilecek insanlar değildir. Bunlar, sadece kendi nefisleri için yaşayan, kendinden başkasını asla düşünmeyen egoistlerdir. Bunların sendika yöneticisi olmaları da kendileri için, makam, mevki bulmak içindir. Bu bencil anlayışa nereye kadar tahammül edeceksiniz? Ben, yaşanan bu olaylar karşısında hiçbir öğretmenin, hiçbir eğitim çalışanının körler ve sağırlar anlayışı ile davranacağını düşünmüyorum. Sömürülen, çalınmak istenen sizlerin geleceğidir. Bu ülkede kimse efendi de değil, köle de değildir. Biz susmayacağız, biz dik durup diklenmeyeceğiz, biz diz çökmeyeceğiz, biz ahlaksızlığa, egoizme teslim olmayacağız. Biz adam gibi sendikacılık yapacağız."

Konuşmaların ardından Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği tarafından emekli öğretmenlere plaket takdim edildi. CİHAN

Yorumlar