İkiz bebek annesine, 'cezaevinde kalabilir' raporu

Terör örgütüne yardım ettiği gerekçesiyle aldığı hapis cezası onanan ikiz bebek annesi Mülkiye Demir Kılınç hakkında, hastaneden ‘cezaevinde kalabilir’ yönünde rapor çıktı. İkiz bebek annesi Mülkiye Demir Kılınç, 2 yıl 1 aylık...

Google Haberlere Abone ol
İkiz bebek annesine, 'cezaevinde kalabilir' raporu

Terör örgütüne yardım ettiği gerekçesiyle aldığı hapis cezası onanan ikiz bebek annesi Mülkiye Demir Kılınç hakkında, hastaneden ‘cezaevinde kalabilir’ yönünde rapor çıktı.

İkiz bebek annesi Mülkiye Demir Kılınç, 2 yıl 1 aylık hapis cezasının infazının ertelenmesi talebinde bulunmuştu. Sağlık durumunu ve bebeklerini gerekçe göstererek talepte bulunan Kılınç’ı savcılık hastaneye sevk etti.

Kılınç hakkında rapor hazırlandı. Kılınç’ın eşi Ahmet Kılınç, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin savcılığa gönderdiği raporda ‘cezaevinde kalabilir’ yönünde görüş belirtildiğini söyledi. Annenin sağlığı yönünden değerlendirme yapıldığını ifade eden Ahmet Kılınç, eşinin mevcut sağlık sorunlarının tedavi edilebilir olduğunun da kaydedildiğini belirtti. Bebekler yönünde de talepte bulunduklarını ancak bu yönden herhangi bir değerlendirme yapılmadığını kaydeden Ahmet Kılınç, bebeklerin yaşayacağı sıkıntıların da dikkate alınması gerektiğini söyledi. Savcılığın bu raporu Adli Tıp Kurumu’na göndereceği ve buradan gelecek değerlendirmeye göre kesin kararını vereceği belirtildi.

7 aylık ikizleri bulunan anne Kılınç, cezanın onanmasından sonra infaz erteleme talebinde bulunmuştu.

CİHAN

Yorumlar