İkinci el otomotiv sektörü Galericiler Sitesi'nde hizmet verecek

Merkezde faaliyet gösteren ikinci el otomotiv sektörü temsilcilerinin Sav Yolu’nda yapılan Galericiler Sitesi’nde hizmet vermeye başladı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Yardımcısı Sarıkaya, bu durumun sektör temsilcileri ve...

Google Haberlere Abone ol
İkinci el otomotiv sektörü Galericiler Sitesi'nde hizmet verecek

Merkezde faaliyet gösteren ikinci el otomotiv sektörü temsilcilerinin Sav Yolu’nda yapılan Galericiler Sitesi’nde hizmet vermeye başladı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Yardımcısı Sarıkaya, bu durumun sektör temsilcileri ve müşteriler açısından büyük avantajlar sağlayacağını söyledi.

    

    İl merkezinde faaliyet gösteren çok sayıda ikinci el otomobil alım satımı yapan galerici esnafının büyük bir bölümünün Sav Yolu’nda yapılan Galericiler Sitesi’ne taşındı. Konuyla ilgili açıklama yapan ITSO Başkan Yardımcısı ve Sektör Temsilcisi Salih Sarıkaya, ikinci el otomotiv alım satımı yapan sektör temsilcilerinin yeni yerlerinde daha iyi hizmet sunacağını söyledi. İkinci el otomotiv sektörünün yeni yerlerinde modern imkanlarda faaliyet göstermesinin müşteriler açısından da güven arz ettiğini belirten Sarıkaya, "Isparta Belediyesi'nin destekleriyle Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafından kurulan Galericiler Sitesi (Oto Alışveriş Merkezi), sektörümüz için büyük bir kazançtır. İkinci el otomobil sektörü, otomotiv sektörünün kalbidir. Otomotiv sektörü bugün ayakta ise, bugün güçlü ise 2.el sektörünün dinamikliğinden kaynaklanmaktadır." dedi.

CİHAN

Yorumlar