İki Sevgili, 60 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Otomobilden Sağ Çıktı

Antalya'da 115 metrelik Güver Uçurumu'na yuvarlanan ve 60 metrede ağaçlara takılı kalan otomobildeki iki sevgili, tesadüfen oradan geçen bir çiftin ihbarıyla kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol
İki Sevgili, 60 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Otomobilden Sağ Çıktı

Antalya'da otomobille uçuruma yuvarlanan umut Altınışık ve kız arkadaşı Neşe Koca talih yapıtı yaşama tutundu. 115 metrelik Güver Uçurumu'na yuvarlanan ve 60 metrede ağaçlara takılı kalan otomobildeki iki sevgili, tesadüfen oradan geçen bir çiftin ihbarıyla kurtarıldı.

SEYİR TERASINDA MANZARA KEYFİ FACİAYLA SONUÇLANDI

Kaza, saat 13.00 dolaylarında Döşemealtı İlçesi Güver Uçurumu yakınında meydana geldi. Kundu Bölgesi'ndeki bir otelde aşçılık oluşturan 32 yaşındaki umut Altınışık, kız arkadaşı 29 yaşındaki Neşe Koca ile müşterek 34 FUB 86 plakalı arabasıyla Güver Uçurumu'na gezmeye geldi. Uçurumun seyir terasında bir zaman görünüm seyredip sohbet eden ikili daha sonra dönüşe geçti.

ÇIĞLIKLARI DUYUP YARDIMA KOŞTULAR

İddiaya kıyasla dönüşte sürat oluşturan Altınışık, stabilize yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araba uçuruma yuvarlandı. Otomobil takribî 60 metrede makilik bölgede ağaçlara takılı kaldı. Araç arasında sıkışan ve ağır yaralanan iki sevgili cep telefonlarına ulaşamadı. İkilinin düştüğü yerin üstünde sevgilisiyle durup görünüm seyreden Miraç Köken, katkı çığlıkları üstüne 112'yi aradı.

EKİPLER HALAT YARDIMIYLA ALANA İNDİ

Olay yerine kısa zamanda polis, itfaiye, AFAD ve sıhhat ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri hazırlıklarını yaptıktan sonra iki personel halat sayesinde arabanın olduğu bölgeye indi. Yaralıların sıhhat vaziyeti meselesi için bilgi verici itfaiye ekipleri aşağıya sedye istedi. Kurtarma ipleri de kısa zamanda yaralıların yukarı çekilmesi için hazırlandı.

ÖNCE KADIN, SONRA SEVGİLİSİ KURTARILDI

İlk şekilde Neşe Koca sedyeye bağlanan halatlarla yukarıya çekildi. Yüzündeki kanlar kuruyan Koca, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken, bu defa de araba sürücüsü umut Altınışık sedyeye alınarak halatla yukarı çıkartıldı. Olayın şokunu yaşayan Altınışık, ambulansla hususi bir hastaneye kaldırıldı. Otomobil ise olduğu yerden dev vinç sayesinde kurtarıldı.

'YARDIM EDİN DİYE SESLENİYORLARDI'

İki insanın hayatını kurtaran Miraç Köken, 'Yaralıları tanımıyorum. Kız arkadaşımla talih yapıtı bu noktadan aşağıya doğru bakıyorduk. Yaralıların sesini duydum. 'Yardım edin' diye sesleniyorlardı. Kaç kişisiniz diye sordum. İlk katkısı aradım. Büyük ihtimalle ölürlerdi. Kimsenin de denk geleceğini zannetmiyorum' dedi.





Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar