İki metruk bina yandı

Kütahya’da çıkan yangında metruk haldeki ahşap iki bina kullanılamaz hale geldi.Yangın, Meydan Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde boş vaziyette bulunan ve İsmet Ilgat’a ait olduğu öğrenilen 3 katlı ahşap binada henüz bilinemeyen bir nedenle yangın çık.

Google Haberlere Abone ol
İki metruk bina yandı

Kütahya’da çıkan yangında metruk haldeki ahşap iki bina kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Meydan Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde boş vaziyette bulunan ve İsmet Ilgat’a ait olduğu öğrenilen 3 katlı ahşap binada henüz bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Bir anda büyüyen yangın yan tarafta bulunan başka bir ahşap metruk binaya da sıçradı. Durumu gören vatandaşların haber vermesiyle itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndüren itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

Alevlere teslim olan ahşap binanın bitişiğinde bulunan ve kız öğrencilerin kaldığı yurt tedbir amacıyla boşaltıldı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını sürdürdüğü esnada binaların alt katında bulunan hediyelik eşya ve tütün satan bir iş yeri sahibi de dükkânındaki eşyaları dışarıya taşıdı. Yangının çıkış sebebini tespit etmek için çalışma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar