İki köy köprüyle birbirine bağlanıyor

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Ayvalı ile Bahçeli köyünü birbirine bağlayacak köprünün yer teslimi yapıldı. 400 günde bitirilmesi planlanan köprünün 2 milyon 700 bin liraya mal olacağı bildirildi. Nevşehir’in Ürgüp ilçesine...

Google Haberlere Abone ol
İki köy köprüyle birbirine bağlanıyor

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Ayvalı ile Bahçeli köyünü birbirine bağlayacak köprünün yer teslimi yapıldı. 400 günde bitirilmesi planlanan köprünün 2 milyon 700 bin liraya mal olacağı bildirildi.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı-Bahçeli köyleri arasına yapılacak olan köprünün yer teslimi gerçekleşti. Köprü uzunluğu 90 metre olacak. Bağlantı yolları ile birlikte 980 metre olacak köprünün yapımı 2 milyon 700 bin TL’ye mal olacak ve 400 günde tamamlanacak. Yüklenici firma temsilcisi Kamil Çevik, her ne kadar 400 gün süreleri olsa da, Şubat ayında bu köprüyü tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Uğur Akgüller, yapılacak köprünün sadece iki köy halkının değil bölge halkı ve turizm camiasının 40 yıllık talebi ve hayali olduğunu belirtti.

CİHAN

Yorumlar