İki kız öğrenciyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

İzmir’in Konak ilçesi Yenişehir semtinde, birbirine yakın iki liseye girerek iki kız öğrenciyi bıçaklayıp ağır yaraladığı iddia edilen 19 yaşındaki Fatih Ü.

Google Haberlere Abone ol
İki kız öğrenciyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

İzmir’in Konak ilçesi Yenişehir semtinde, birbirine yakın iki liseye girerek iki kız öğrenciyi bıçaklayıp ağır yaraladığı iddia edilen 19 yaşındaki Fatih Ü. tutuklandı. Önceki gün Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin bahçesine giren zanlı, teneffüste bulunan kız öğrencilerden Buse H.B.’yi dört yerinden bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Ardından yakında bulunan İbni Sina Sağlık Meslek Lisesi'ne gidip öğrenci Büşra B.’yi karnından iki bıçak darbesiyle ağır yaralayarak kaçmıştı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan öğrenciler hayati tehlikeyi atlattı.

POLİS, BAŞINDAKİ BEREDEN TANIMIŞ

Zanlı Fatih Ü.’nün yakalanmasıyla ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Olaydan sonra güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis, saldırganın eşkalini belirledi. Bu görüntüler, bütün ekiplere dağıtıldı. Zanlının olaydan sonra geceyi bir barakada geçirdiği, daha sonra İkiçeşmelik semtinden Kemeraltı’na indiği belirlendi. Anafartalar Polis Merkezi’nin önünden geçerken eşkal bilgisinden tanıyan bir polis memurunun dikkati sayesinde yakalandığı belirtildi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı Fatih Ü., tutuklanarak cezaevine gönderildi. CİHAN

Yorumlar