İki kişiyi vuran şahsın kaçma anı kamerada

Fatih’te, seyyar satıcılar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölmüş 1 kişi de ağır yaralanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
İki kişiyi vuran şahsın kaçma anı kamerada

Fatih’te, seyyar satıcılar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölmüş 1 kişi de ağır yaralanmıştı. İki kişiyi vuran saldırganın olay yerinden kaçış ana ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, vatandaşların silahlı zanlıyı kovaladıkları ancak yakalayamadıkları görülüyor.

Eminönü, Büyük Postane Caddesi Türbe Sokak’ta seyyar satıcılar arasında çıkan silahlı kavgada Mehmet Arslan hayatını kaybetmiş amcasının oğlu Bayram Arslan da ağır yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Ramazan S.’nin olay yerinden kaçması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, zanlının olayın ardından elindeki silahıyla kaçtığı vatandaşın da onu yakalamaya çalıştığı görülüyor. Motosikletiyle zanlıyı kovalayan şahsın ise silahı görünce durması görüntülerde yer alıyor. Zanlının son olarak bir iş hanına girmesi de kameralara yansıyor.

Olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet Arslan’ın cesedi gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayda başından yaralanan Bayram Arslan’ın hastanedeki tedavisi ise sürüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar