İki kişinin öldüğü otomobil alev alev yandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, iki kişinin hayatını kaybettiği otomobilin alev alev yanarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
İki kişinin öldüğü otomobil alev alev yandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, iki kişinin hayatını kaybettiği otomobilin alev alev yanarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. İtfaiye ekiplerinin, alev topuna dönen otomobildekileri kurtarma çabasının sonuçsuz kaldığı görüldü.

Kaza, dün gece Yeşillik Caddesi 167 numara karşısında meydana geldi. Gaziemir ilçesi istikametinden Konak yönüne giden 27 yaşındaki S.G. yönetimindeki 35 GB 0158 plakalı otomobil, önünde giden 44 yaşındaki Hüseyin Yurdakul'un kullandığı 35 EZS 14 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle refüjü aşarak yan yola giren öndeki otomobil, büyük bir gürültüyle patlayarak alev aldı. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Sürücü Yurdakul ve arkadaşı Cenk Kolcuer'in, yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan diğer sürücü S.G. ise ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

OTOMOBİL AEV ALEV YANDI

Cep telefonuyla çekilen görüntülerde, arabanın yol kenarında alev alev yanması ve itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması görülüyor. Evli ve iki çocuk babası Hüseyin Yurdakul'un, Gültepe Otobüs ve Şoförler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyesi olduğu öğrenildi. Yapılan kontrolde 1,09 promil alkollü olduğu belirlenen S.G. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı. Evli ve bir kız çocuk babası Cenk Kolcuer'in cenazesinin, ikindi vakti Gültepe semti Fatih Camisi'ndeki namazın ardından Hacılarkırı Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi. Yurdakul'un cenazesi ise Küçükyalı Hamidiye Camisi’nde kılınacak ikindi namazının ardından defnedilecek CİHAN

Yorumlar