İki ayrı kazada 3 kişi öldü

Muğla'nın Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Kazalardan ilki, sabaha karşı Seydikemer'in Gökben Mahallesi'nde meydana geldi. Denizli'den Fethiye'ye gelen Turan Özgür'ün...

Google Haberlere Abone ol
İki ayrı kazada 3 kişi öldü

Muğla'nın Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kazalardan ilki, sabaha karşı Seydikemer'in Gökben Mahallesi'nde meydana geldi. Denizli'den Fethiye'ye gelen Turan Özgür'ün kullandığı 20 H 3269 plakalı kamyonet, sis nedeniyle görüş mesafesini kaybederek, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Çarpışma sonrasında 48 PD 692 plakalı otomobilde bulunan sürücü Mustafa Büyükünsal (34) ile yolcu Fatmana Yanatma (57) hayatını kaybetti. Yaralanan kamyonet sürücüsü Turan Özgür ise ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir diğer kaza ise Karaçulha Mahallesi Fethiye-Antalya kara yolunun 4’üncü kilometresinde saat 04.30 sularında meydana geldi. 48 GB 320 plakalı otomobiliyle Antalya’dan Fethiye istikametine seyreden Hamdi Koşturu (32), aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüje çarpan ve takla atan otomobilden fırlayan Hamdi Koşturu ve yolcu Ahmet Canlıer (23) yola savruldu. Kazada, otomobil hurdaya dönerken, yaralılar Hamdi Koşturu ve Ahmet Canlıer, 112 Acil Servis ambulansıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Koşturu, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan yolcu Ahmet Canlıer ise burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar