İki astsubayın katil zanlısı yakalandı

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde, eşine şiddet uyguladığı ihbarı üzerine giden jandarma ekiplerinden iki astsubayı şehit ederek kaçak Y.

Google Haberlere Abone ol
İki astsubayın katil zanlısı yakalandı

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde, eşine şiddet uyguladığı ihbarı üzerine giden jandarma ekiplerinden iki astsubayı şehit ederek kaçak Y.A.'nın yakalandığı bildirildi. Katil zanlısı, polis Özel Harekât timi tarafından vurularak yakaladı.

Zanlının yakalanmasından önce Biga İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na giden Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, konuyla ilgili bilgi verdi. Vali Çınar, açıklamasında şunları kaydetti: "Aile içi şiddetten kaynaklı bir ihbar geliyor jandarmamıza. Sarnıç köyünde bir şahıs, hem silahıyla ateş ediyor hem de eşine şiddet uyguluyor. Gelen ihbar üzerine merkez karakol komutanımız, yanına ekibini alıp Sarnıç köyüne gidiyorlar. Şahsı daha önceden tanıyor, hattâ daha önceden karakolda kendisine yemek de ısmarlamış. Biraz da bu güvenle ikna edeceğini düşünerek yaklaşıyor. O anda da şahıs tarafından kafasına ateş edilmek suretiyle şehit ediliyor. Akabinde kaçıyor. Akşam jandarma komutanlığımız olaya birliklerini sevk ettiler. Oradaki aileler halen tehdit altında oldukları için güvenliğini aldılar. Alan ormanlık ve gece olduğu için şahıs tekrar köyüne dönüyor. O esnada olayın incelemesini yapmak üzere hareketlenen astsubayımız da şehit ediliyor. Çok vahim bir olay. Tamamen ailenin huzurunu, güveni sağlamak üzere oraya görev için giden arkadaşlarımızın peşpeşe şehit edilmesi, hakikaten hem bizim hem de Çanakkale halkının yüreğini yaraladı." CİHAN

Yorumlar