İhtiyaç sahipleri 'Kardeş Aile Pikniği'nde gönüllerince eğlendi

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, geleneksel olarak düzenledikleri Kardeş Aile Pikniği'nde gönüllüler ile ihtiyaç sahipleri bir araya geldi. Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, geleneksel...

Google Haberlere Abone ol
İhtiyaç sahipleri 'Kardeş Aile Pikniği'nde gönüllerince eğlendi

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, geleneksel olarak düzenledikleri Kardeş Aile Pikniği'nde gönüllüler ile ihtiyaç sahipleri bir araya geldi.

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Samsun Şubesi, geleneksel olarak düzenledikleri Kardeş Aile Pikniği'nin altıncısını Doğupark’ta gerçekleştirdi. Piknikte, dernek yönetimi ve gönüllü üyeler, yıl içinde yardımda bulunulan yaklaşık 200 kişi ile bir araya geldi.

Çocukların palyaçolar eşliğinde eğlendiği pikniğe katılan dernek yönetim kurulu üyeleri ve yardım eden gönüllüleri ihtiyaç sahibi ailelerle kaynaştı.

Misafir ailelere, dernek ekibi tarafından ekmek arası köfte, ayran, meyve ikram edildi. Çocuklara ise balon ve top dağıtıldı. Çeşitli eğlenceli etkinliklerin yapıldığı piknikte, dernek yönetim kurulu üyeleri, gönüllüler ve ihtiyaç sahibi aileler hep birlikte halay çekip horon tepti. Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Kimse Yok mu Derneği Samsun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baş, geleneksel hale getirdiğimiz ‘Kardeş Aile Pikniği’ ile ihtiyaç sahibi ailelere ve çocukların güzel bir gün yaşamalarını istedik. Organizasyonun asıl amacı sosyal incelemesini yapmış olduğumuz aileleri ve onlara yardım eli uzatan aileleri bir araya getirmek, kaynaşmasını sağlamak bunda da başarılı olduk. Pikniğimize katılan, ailelere gönüllülere ve destekte bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. " dedi.

CİHAN

Yorumlar