İhtiyaç sahibi öğrenciler yayarına kermes

Sinop’un Boyabat ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Boyabat Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYDER) ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Dernek üyeleri ve vatandaşların katılımı ile dualar eşliğinde...

Google Haberlere Abone ol
İhtiyaç sahibi öğrenciler yayarına kermes

Sinop’un Boyabat ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Boyabat Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYDER) ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Dernek üyeleri ve vatandaşların katılımı ile dualar eşliğinde açılışı yapılan kermes, 5 mayıs tarihine kadar açık kalacak.

Boyabat BEYDER üyesi Lütfü Kuru, yaptığı açıklamada, kermesten elde edilecek gelirin, eğitimini sürdüren maddi durumu zayıf olan öğrencilerin eğitimlerine harcanacağını söyledi. Kuru, ‘‘Kermeste elde edilecek olan gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek. Derneğimiz bu tür kermesleri her yıl yapıyor. Bir hafta açık kalacak olan kermesimize tüm halkımızı davet ediyoruz.’’ dedi.

Kermeste ev hanımlarının hazırlamış olduğu yöresel yemekler, börek, tatlı ve diğer çeşitlerin yanı sıra el işi, çeyizlik ürünler ve hediyelik eşya satışı yapılmakta.

CİHAN

Yorumlar