İhtiyaç sahibi öğrenciler için yapılan kermese büyük ilgi

Huzur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HUZURDER), maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
İhtiyaç sahibi öğrenciler için yapılan kermese büyük ilgi

Huzur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HUZURDER), maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes düzenledi. Fakir öğrenciler yararına yapılan kermes de gıdadan ayakkabıya, giyimden yemek çeşitlerine kadar her şey yer alırken, elde edilen gelirle öğrencilere maddi destek sağlanacak.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde öğrencilere maddi destek sağlamak için düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kermes hakkında bilgi veren Huzur Der yönetim kurulu adına konuşma yapan Hacı Davut Aslanoğlu, fakir öğrenciler yararına her yıl yaptıkları kermese, bu yıl katılım oranının daha yüksek olduğunu dile getirdi. Aslanoğlu, "Maddi durumu yetersiz öğrenciler yararına yaptığımız kermeste gıdadan ayakkabıya, giyimden kebap çeşitlerine, tatlı çeşitlerinden ev yemeklerine kadar bir çok ürünü vatandaşlarımızla buluşturduk." dedi.

Kermese katılan vatandaşlar ize böyle bir etkinlik yapan duyarlı insanlara teşekkür ederek, kermesin öğrenciler için yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.
CİHAN

Yorumlar