İhsanoğlu'nu anlattılar, oy istediler

Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokratik Sol Parti Bahçe İlçe Başkanları Temiz Ahlak Platformu olarak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için, pazarda broşür dağıtarak oy istedi. Platform...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu'nu anlattılar, oy istediler

Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokratik Sol Parti Bahçe İlçe Başkanları Temiz Ahlak Platformu olarak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için, pazarda broşür dağıtarak oy istedi.

Platform Başkanı MHP İlçe Başkanı Ahmet Ceylan, Türkiye’ye huzuru, birliği, adaleti ekmek için, yolsuzluğu bitirmek için, hırsızlık ve densizliği defetmek için her türlü kötülüğü bitirmek için Ekmeleddin İhsanoğlunu desteklediklerini söyledi. Ceylan, Başbakan'ın bir daha seçilmesi durumunda bugünleri arayacaklarını belirtti. DSP İlçe Başkanı Mehmet Tuncer, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, halkın adayı, halkın çocuğu olduğunu, siyasetten uzak, 5 lisan bilen ve tüm dünyanın tanıdığı, İslam İşbirliği Teşkilatının iki dönem Genel Sekreterlik yaptığını buna mukabil, başbakanın desteklediği İŞİD’in islam adına hertürlü laneti yaparak insan öldürdüğünü belirterek, bundan dolayı halkın adayını destekleyeceklerini söyledi. Tuncer, Başbakan'ın Rabia işareti yaparak Mısır'da öldürülen çocukların annelerine destek olduğunu belirterek, Türkiye'de ki anaların her gün ağladığını ifade etti. Tuncer, Urfa da 3 askerin şehit olduğunu dile getirerek, "Hani şehit gelmeyecekti, hani silahlar susacaktı, hani barış vardı, hani anneler gözyaşı dökmeyecekti, insanları hiphoz etmişler, o insanlar bilmeden karanlığa gidiyor, uyanalım artık yeter, karanlığa karşı bütün partiler birleşti. Bu partiler akılsız mı, bunlar seviyesiz mi, akpli kardeşlerime de sesleniyorum, aydınlığa çıkmak için var gücümüzle Ekmeleddin İhsanoğluna çalışacağız." dedi.

CHP İlçe Başkanı Saniye Baykal, Recep Tayyip Erdoğan’a one minute demek için tüm kalbiyle Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini söyledi.

BBP İlçe Başkanı İlyas Demir, Başbakan'ın Yahudi lobisinden aldığı cesaret madalyasını iade etmesini istedi. Demir, "Uyan Türk milleti uyan, 30 kupona alınmadı bu vatan." diye duygularını dile getirdi. Basın açıklamalarından sonra, İlçe başkanları pazarda tezgâhları tek tek gezerek İhsanoğlu için broşür dağıtarak destek istedi. Pazar alışverişini yapan vatandaşlar broşürlere yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Ekmeleddin İhsanoğlu için, halkın adamı, profosör, 5 dil biliyor, hafız, hoşgörülü diye tanımladılar. Pazar alışverişini yapan vatandaşın biri, Ekmeleddin İhsanoğlunu iyi takip ettiğini belirterek, ‘kimseye hakaret etmiyor, herkesi dinliyor, dosdoğru konuşuyor, bizim hakaret edenlerle işimiz yok." görüşlerini iletti.

CİHAN

Yorumlar