İhsanoğlu'dan ‘kediler trafoya koşabilir’ mesajı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, TRT'de bugün katılacağı program sırasında kesintiler olabileceğini ima eden bir Twitter mesajı attı. İhsanoğlu, "Bugün 19.30'da TRT'deyim. Kediler 15 dakikalığına trafolara koşabilir. :)" ifadelerini...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu'dan ‘kediler trafoya koşabilir’ mesajı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, TRT'de bugün katılacağı program sırasında kesintiler olabileceğini ima eden bir Twitter mesajı attı. İhsanoğlu, "Bugün 19.30'da TRT'deyim. Kediler 15 dakikalığına trafolara koşabilir. :)" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayları seçime bir hafta kala yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. TRT de bu kapsamda adaylara söz hakkı vererek ekrana çıkarıyor. Bugün 19.30'da ekrana cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu çıkıyor. İhsanoğlu, programda kesintiler olabileceğini ima etti, 30 Mart seçimlerinde bazı bölgelerde elektrik kesintileriyle ilgili Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın ‘trafolara kedi girdi' açıklamasına gönderme yaptı. TRT'de yayının herhangi bir sebepten dolayı kesilebileceğini ima eden İhsanoğlu, '@profdrihsanoglu' hesabında attığı Twitter mesajında, "Bugün 19:30'da TRT'deyim. Kediler 15 dakikalığına trafolara koşabilir. :)" ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar