İhsanoğlu, Tekirdağ'da iftar programına katıldı

Tekirdağ'da iftar programına katılan cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Üç tane tabip var bir tane seçeceksiniz” dedi.İhsanoğlu, Trakya turunun son durağında Tekirdağ’da Süleymanpaşa sahil dolgu alanda iftar programa katıldı....

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu, Tekirdağ'da iftar programına katıldı

Tekirdağ'da iftar programına katılan cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Üç tane tabip var bir tane seçeceksiniz” dedi.

İhsanoğlu, Trakya turunun son durağında Tekirdağ’da Süleymanpaşa sahil dolgu alanda iftar programa katıldı. İhsanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içte ve dışta huzura ihtiyacı olduğunu söyledi. 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, bir teklif getirdiklerini belirten İhsaoğlu; “Bu tabibin seçimini doğru yaptığınız zaman çare bulunuyor. Çaresizlik, yareler tabibini bularak çaresine kavuşacaktır. Onun içinde size bu 10 Ağustos’taki seçim için bir teklif getiriyoruz ve diyoruz ki, ülkenin birliği, dirliği ve bütünlüğü için, iç tehlikeler ve dış tehlikeler için Türkiye’nin bir tabibe ihtiyacı vardır. İlacı o getirecektir. Yekpare olan yaraları saracaktır. Ben burada şunun altını çizmek istiyorum Türkiye’nin bir ve beraber olmaya ihtiyacı vardır. Türkiye’nin temel niteliklerinde yani anayasada belirtilen laik sosyal hukuk devleti niteliklerini koruması gerekir. Türkiye’de kanun hakimiyetinin ve kanun karşısındaki vatandaşların eşitliğinin tesis edilmesi lazım gelmektedir." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar