İhsanoğlu: İslam adına çıkan caniler kadınlara tecavüz ediyor

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yanıbaşımızdaki komşularımızda İslam adına çıkan caniler, çocukları katledip kadınlara tecavüz ettiğini söyledi.Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Trakya turu kapsamında Edirne ve...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu: İslam adına çıkan caniler kadınlara tecavüz ediyor

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yanıbaşımızdaki komşularımızda İslam adına çıkan caniler, çocukları katledip kadınlara tecavüz ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Trakya turu kapsamında Edirne ve Kırklareli’deki ziyaretlerinin ardından Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ’da sevgi gösterileri ile karşılanan İhsanoğlu, İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan İhsanoğlu, 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı seçmek için 76 milyonu hisleriyle değil aklıyla hareket etmeye davet ettiğini söyledi.

İhsanoğlu; "Bu kişiyi doğru şekilde seçmezsek 5 sene çekeriz. Ve bu 5 sene içinde Allah korusun nelerle karşılaşacağımız zaten şimdiden belli oldu. İçeride ve dışırıdaki sıkıntılarımız belli oldu. İçerde huzursuzluk var neden? Çünkü, hep cepheleşmeden, kutuplaşmadan bahsediliyor. İnsanlar arkadaşlarından güç alarak belirli hedeflere ulaşmak istiyor ama arkalarına aldıkları bu güç 76 milyon değil, bunun bir kısmını temsil ediyor. Peki 76 milyonun tamamı nerede? İşte bu cepheyi birleştirmek lazım. Ayrılık gayrılık olmaması lazım. Bunun birlik ve dirlik tohumlarını ekmemiz lazım." dedi.

İçerde huzuru arayan Türkiye'nin dışında canını sıkan çok hadisenin olduğunu anlatan İhsanoğlu, "Mübarek Ramazan ayında, yanıbaşımızdaki komşularımızda İslam adına çıkan caniler, çeteler; sivilleri kesip çocukları öldürüyor, kadınlara tecavüz ediyorlar. Camileri yıkıyorlar. Mezarları yıkıyorlar. Bunuda maalesef İslam adına yapıyorlar. Onun için bu tehlikeleri çok uzağımızda olmadığını görelim. Bu ateşin üzerine benzin yakmayalım. Bu ataşin üzerine su serpelim." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar