İhsanoğlu: Duasız gün, bereketsiz gündür

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Cuma namazını Yeniköy'de kıldı. Namaz için evinden ayrılan İhsanoğlu, "Mümin insanlar her zaman dua eder. Cuma günleri dua ederler. Özel günlerde dua ederler. Duasız gün bereketsiz...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu: Duasız gün, bereketsiz gündür

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Cuma namazını Yeniköy'de kıldı. Namaz için evinden ayrılan İhsanoğlu, "Mümin insanlar her zaman dua eder. Cuma günleri dua ederler. Özel günlerde dua ederler. Duasız gün bereketsiz gündür.” dedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu, avukat Murat Aksu ile Yeniköy’de bulunan konutunda yaklaşık 1 saat görüştü. Görüşmenin ardından evden ayrılan Murat Aksu, gazetecilerin görüşme ile ilgili sorularını cevapsız bıraktı.

Adaylığının açıklanmasının ardından ilk Cuma namazını kılmak için evinden ayrılan İhsanoğlu ise, gazetecilerin sorularını cevapladı. "Bu Cuma özel bir duanız olacak mı?" sorusuna İhsanoğlu, “Cuma günü herkes dua eder. Mümin insanlar her zaman dua eder. Beş vakit namazlarında dua ederler. Cuma günleri dua ederler. Özel günlerde dua ederler. Duasız gün bereketsiz gündür.” cevabını verdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Murat Aksu ile görüşmesinin sorulmasını cevapsız bıraktı. İhsanoğlu, Cuma namazını kılmak Yeniköy Merkez Çarşı Camii’nde kıldı. CİHAN

Yorumlar