İhsanoğlu aleyhine ilginç broşür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Kırklareli’nde partileri adına, Ekmeleddin İhsanoğlu aleyhine broşür dağıtıldığını söyledi. Tekin, söz konusu şahısların AK Parti tarafından örgütlendiğini iddia ederek,...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu aleyhine ilginç broşür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Kırklareli’nde partileri adına, Ekmeleddin İhsanoğlu aleyhine broşür dağıtıldığını söyledi. Tekin, söz konusu şahısların AK Parti tarafından örgütlendiğini iddia ederek, broşür dağıtan kişilerin görüntülerini basınla paylaştı. Görüntülerde 50 lira yevmiye ile çalıştığını söyleyen şahıs, broşürleri AK Partililerin dağıttırdığını itiraf ediyor.

Gürsel Tekin, cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken bir kısım AK Partililerin, ‘Trakya Atatürkçü Demokratlar Platformu’ adı altında hayali bir kuruluş adına broşür bastırdıklarını ve Ekmeleddin İhsanoğlu aleyhine içeriği olan broşürlerin dağıtıldığın söyledi. Söz konusu broşürü gösteren Tekin, broşürü dağıtan şahısların ve itiraflarının yer aldığı görüntüyü de basınla paylaştı.

AK Parti’nin seçim yaklaşırken şeytani planlar peşine düştüğünü kaydeden Tekin, “Son üç-dört gündür AKP cenahında geçmiş yıllarda olduğu gibi, şeytani işlerle meşgul oldukları için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir organizasyonu sizinle paylaşmak istiyorum.” dedi.

Ümraniye, Sultanbeyli gibi İstanbul’un ilçelerinde ve Trakya’da bu broşürleri dağıtan kişileri yakaladıklarını anlatan Tekin, “Bizim yapacağımız tek bir şey var suç duyurusunda bulunacağız. Şahıslar belli. Bunları kimden aldıklarını açıkça söylüyorlar. Minibüs ile getirip bıraktıklarını söylüyorlar. 50 milyon yevmiye ile çalışıyorlar. Bütün bu organizasyonu yapan çetenin kim olduğunu devlet araştıracaktır. Çok açık şekilde AKP yaptırıyor. Bunu kendileri itiraf ediyor. 2009 yılında camilere dağıtılan bildirilerin kimler tarafından dağıtıldığını o zaman da kamuoyu ile paylaşmıştık. Bunların aklına hiç rahmani şeyler gelmiyor, hep şeytani şeyler geliyor.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar