İftara giderken kaza yaptılar

Samsun Atakum’da ki ağabeyinin iftarına katılmak için Çarşamba’dan yola çıkan aileyi taşıyan, 36 yaşındaki İsa Şahin yönetimindeki minibüs iftara 20 dakika kala Dikbıyık mevkisinde kaza yaptı. Araçta bulunan 6 kişi de kazadan küçük...

Google Haberlere Abone ol
İftara giderken kaza yaptılar

Samsun Atakum’da ki ağabeyinin iftarına katılmak için Çarşamba’dan yola çıkan aileyi taşıyan, 36 yaşındaki İsa Şahin yönetimindeki minibüs iftara 20 dakika kala Dikbıyık mevkisinde kaza yaptı. Araçta bulunan 6 kişi de kazadan küçük yaralarla kurtuldu.

Çarşamba'dan Atakum’daki ağabeyinin verdiği iftara katılmak için yola çıkan aileyi taşıyan 36 yaşındaki İsa Şahin yönetimindeki 55 FG 77 transit minibüs, Dikbıyık merkezdeki sinyalizasyon ışıklarını 100 metre geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Araç yolun sağ tarafında şarampole devrildi. Kaza yerine polis ve 112 acil ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası ambulanslarla sürücü İsa Şahin ile araçta bulunan Kübra Nur Şahin, Betül Şahin, Şeker Cenikli, Fatma Cenikli, Tuna Cenikli Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralıların gece taburcu edildiği öğrenildi.

Kaza yapan şoför İsa Şahin, ilk ifadesinde yolda karşısına köpek çıktığını ve ona çarpmamak için direksiyonu kırınca araç hakimiyetini kaybettiğini ve yoldan çıktığını söyledi.

CİHAN

Yorumlar