IEEE Çukurova Kariyer Günleri yapıldı

Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Çukurova Öğrenci Kolu tarafından ‘Kariyer Günleri’ etkinliği düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
IEEE Çukurova Kariyer Günleri yapıldı

Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Çukurova Öğrenci Kolu tarafından ‘Kariyer Günleri’ etkinliği düzenlendi. Alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte iki gün boyunca öğrenciler, iş dünyasının ünlü isimlerinin deneyimlerinden yararlanma imkânı buldu.

IEEE Çukurova Öğrenci Kulübü tarafından beş yıldır büyük bir başarıyla düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinin altıncısı bu yıl Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi. 12 oturumdan oluşan Kariyer Günleri, Üniversite’deki bütün bölümlere uygun programlar içerdiğinden, Çukurova Üniversitesi’nin değişik fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Organizasyonla ilgili bilgi veren IEEE Çukurova Öğrenci Kolu Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Topallar, Kariyer Günleri etkinliğinin en büyük özelliğinin, sektöründe öncü kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarını ve tanınmış isimleri öğrencilerle bir araya getirerek iş dünyasını yakından tanımalarına olanak vermesi olduğunu söyledi. Topallar, üniversite öğrencilerinde kariyer bilincinin oluşmasına katkı sağlayan bu ve benzeri organizasyonları çok önemsediklerini de dile getirerek, öğrencilerin katılımcı firmaların temsilcileriyle birebir görüşme imkânı yakaladığını bildirdi.

Kariyer Günleri kapsamında, firma temsilcileri ve sektörlerinin önemli isimleri tarafından verilen seminerlerde; “İktisat, Markalaşma, Sosyal Medya, Girişimcilik, Gıda, Maden, Elektronik, Bankacılık, Bilişim, Pazarlama ve Havacılık” gibi konular ele alındı.
CİHAN

Yorumlar