İçki Sofrasında Arkadaşını Baltayla Öldürdü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bir evde birlikte içki içen iki kişiden Nazım Han, arkadaşı Hasan Alpaslan'ı başına baltayla vurarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
İçki Sofrasında Arkadaşını Baltayla Öldürdü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bir evde müşterek içki içen iki insandan Nazım Han, arkadaşı Hasan Alpaslan'ı baltayla başına vurarak katletti. Han, jandarmayı arayarak, 'Arkadaşımı öldürdüm gelin beni alın' dedi.

ALKOL ALIRKEN TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Olay, dün akşam, ilçeye bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. Yaz aylarında sahilde şezlong kiralayarak geçimini veren Nazım Han ile arkadaşı Hasan Alpaslan müşterek kaldıkları bekar evinde alkol almaya başladı. Bir zaman sonra iki dost içinde bilinmeyen bir sebeple tyükselişma çıktı. Tyükselişmanın kısa zamanda kavgaya dönüşmesi üstüne Nazım Han, evde olan balta ile arkadaşı Hasan Alpaslan'ın başına vurdu. Ağır yaralanan Alpaslan, kanlar bünyesinde yere yığıldı.

'ARKADAŞIMI ÖLDÜRDÜM, GELİP BENİ ALIN'

Nazım Han, daha sonra jandarmayı arayarak, 'Arkadaşımı öldürdüm, gelip beni alın' dedi. Bunun üstüne Marmara Ereğilisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Karakol Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı, Hasan Alpaslan ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü sırada yolda öldü. Yapılan testte 1.32 promil alkollü bulunduğu belirlenen Nazım Han, jandarma yönünden gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar