IC Vakfı dördüncü geleneksel bursiyer buluşması yapıldı

IC Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bursiyer buluşmasının dördüncüsü, bu yıl Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevi'nde yapıldı.    IC Vakfı tarafından bir süre önce hizmete giren Konukevi'nde...

Google Haberlere Abone ol
IC Vakfı dördüncü geleneksel bursiyer buluşması yapıldı

IC Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bursiyer buluşmasının dördüncüsü, bu yıl Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevi'nde yapıldı.

    IC Vakfı tarafından bir süre önce hizmete giren Konukevi'nde düzenlenen programa, Vakıf Müdürü Dr. Meral Dinçer, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Balkis, İbrahim Çeçen İlköğretim Okul Müdürü İsmail Durak, daire başkanları, eski ve yeni bursiyer öğrenciler katıldı.

    Programın açılışında konuşan Dr. Meral Dinçer, öğrencilere Vakfı tanıtan bir sunum yaptı. Vakfın bu güne kadar yaklaşık 10 bin öğrenciye burs sağladığını kaydeden Dinçer, bu yıl da 326’sı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler olmak üzere 640 öğrenciye burs verildiğini aktardı.

    Bursiyer buluşmasında üniversite hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Ali Balkis, yapılan yatırımlardan önemli bir kısmını IC Holding ve IC Vakfı'nın üstlendiğini söyledi. Balkis, “4 yıllık süreçte, 6 fakülte, 2 enstitü, 6 yüksekokul ve 7 meslek yüksekokulu ve 5 Araştırma Merkezi ile öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Şu anda üniversitede 170 bin m2 kapalı alan bulunmaktadır. Bu süreçte 200 trilyon liranın üzerinde bir yatırım yapıldı ve bu yatırımın önemli bir kısmını eğitim gönüllüsü Sayın İbrahim Çeçen Bey üstlendi.” dedi. Balkıs, bu toplantı vesilesiyle, İbrahim Çeçen'e, IC Holding'e, IC Vakfı'nın ve tüm çalışanlarına teşekkür ettiklerini kaydetti.

    Program, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Balkis’in IC Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer’e plaket takdimi ve öğrenci müzik grubu Hayyam’ın müzik dinletisi ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar