İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin erasmus başarısı

Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus Bireylerin Öğrenme Hareketliliği 2014 Yılı Mesleki Eğitim Öğrencileri ve...

Google Haberlere Abone ol
İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin erasmus başarısı

Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus Bireylerin Öğrenme Hareketliliği 2014 Yılı Mesleki Eğitim Öğrencileri ve Personel Hareketliliği kapsamında hazırladığı proje başvurusu kabul edildi.

Son üç yıldır AB LDV Mesleki Eğitim Projeleri kapsamında biri ortak, diğeri koordinatör olarak iki projesi kabul edilen ve 171 bin 816 euro hibe alan Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2014 yılında da bir projesi daha kabul edildi. Yeni projesinde aldığı 130 bin 074 Euro hibe ile birlikte son üç yılda toplamda 301 bin 890 Euro hibe alan okul, bu alanda önemli bir başarıya imza attı. Hibe alan "Kronik obstrüktif akciğer hastalığında korunma, teşhis ve tedavi yaklaşımları ile hastanelerde beceri eğitimi" adlı proje ile öğrenciler İspanya’da staj görecek. Bu hibe programı alanında 2014 yılında Nevşehir’de kabul edilen tek proje olarak da kayıtlara geçti.

CİHAN

Yorumlar