Huzurevi sakinleri el emeklerini sergiledi

Samsun’un Bafra ilçesinde 75. Yıl Huzurevi sakinleri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısı ile kermes açtı.

Google Haberlere Abone ol
Huzurevi sakinleri el emeklerini sergiledi

Samsun’un Bafra ilçesinde 75. Yıl Huzurevi sakinleri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısı ile kermes açtı.

Kermes Tabakhane Mahallesi Güven Sokak'ta huzurevi sakinlerinin el işlerinin sergilendiği ve satışa sunulduğu kermese Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 75. Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, huzurevi sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan hoş geldiniz konuşması yaptı. Mustafa Erdoğan, "Bafra Kaymakamı Ali Katırcı bizim kötü günümüzde de iyi günümüzde de yanımızda oldu. Kendisi her konuda bize destek çıktı. Kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ederim.’’ dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise "Öncelikle biliyoruz ki bu hafta Yaşlılar Haftası ve bazı etkinlikler yapılıyor. Bu etkinlikler kapsamında huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın elişi çalışmalarını sergileniyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yaşlılar Haftasını bir kez daha kutluyorum. Sabah büyüklerimiz bizi makamımızda da ziyaret ettiler. Onlarla da çay içip sohbet etme şansımız oldu. Ben bu serginin hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı huzurevi sakini bir kadın ile birlikte açılış kurdelesini kesip kermesi gezdi. Kermeste huzurevi sakinlerinin elişleri davetlilerden büyük ilgi gördü. CİHAN

Yorumlar