Huzurevi kermesle renklendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde bu yıl 18.’si düzenlenen ‘Kermes ve Yiyecek Şenliği’, renkli görüntülere imza atarken, huzurevi sakinleri de moral depoladı.    Kaplıkaya’daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi...

Google Haberlere Abone ol
Huzurevi kermesle renklendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde bu yıl 18.’si düzenlenen ‘Kermes ve Yiyecek Şenliği’, renkli görüntülere imza atarken, huzurevi sakinleri de moral depoladı.

    Kaplıkaya’daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi bahçesinde yapılan kermese, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli dernekleri ve hemşehri derneklerinden yoğun katılım sağlandı. Mefruşattan yiyeceklere ve süs eşyalarına kadar çok sayıda ürünün uygun ücretlerle vatandaşla buluştuğu kermeste, el emeği göz nuru eserler büyük ilgi gördü.

    Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı da huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Yaşlılara karanfil dağıtan Genel Sekreter Seyfettin Avşar ve Başkanvekili Abdulkadir Karlık, onlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

    Huzurevi sakinlerinin günlerini huzur ve keyif içinde geçirmeleri için ellerinden her şeyi yaptıkları belirten Avşar, huzurevinde yaşayan herkesin rahatını ve huzurunu çok önemsediklerini, düzenlenen kermesin de kentin tüm dinamiklerini huzurevi yararına bir araya getirdiğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar